Zou de goede Sint wel komen?

Op 5 december zat ik, al vanaf dat ik een kleine jongen was, in spanning te wachten op de mooie cadeau's die Sinterklaas zouĀ 
brengen. Mijn verlanglijstje was al lang voor
december klaar. Zo moeilijk was het namelijk niet... ik wilde heel graag goocheltruuks! En gelukkig heb ik die ook gekregen. Toen ik jong was waren het nog leuke kleine truuks, maar later werden ze groter, moeilijker en steeds magischer. Van balletjes die mysterieus verdwijnen en verschijnen, kleurboeken die de kinderen magisch inkleuren tot de konijnen uit de hoge hoed.


Tijdens de Sinterklaasshow van Goochelaar Max laat hij de verschillende truuks die hij in de loop der jaren van de Sint heeft gekregen uitgebreid zien en dat niet alleen... hij laat ook de kinderen de truuks uitvoeren. De meest wonderlijke dingen gebeuren tijdens deze onderhoudende, verbazingwekkende, maar vooral interactieve goochelshow. De kinderen zitten niet alleen te kijken, maar staan, springen, joelen en jongleren mee met Goochelaar Max.


Een show die jong en oud in de ban houdt totdat -want uiteindelijk gaat het de kinderen daar toch om- Sinterklaas binnenkomt.